Hodnocení obchodu

5,0 38 hodnocení
Přidat hodnocení
5
38x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 18.10.2021
L Avatar autora Lukáš K. | 18.10.2021
Skvělá komunikace, rychlé dodání, naprosto bez problémů! Norbertovi ještě jednou velký dík za pomoc s doručením.
Avatar autora | 16.10.2021
A Avatar autora Aneta | 16.10.2021
M Avatar autora Markéta Š. | 16.10.2021
Velmi rychlé dodání, krásné produkty ????????
SB Avatar autora Silvia Babicová | 11.10.2021
Krásny tovar, pán Norbert je veľmi ochotný a ústretový. Baliček príde krásne zabalený aj s darčekom. Je vidieť, že obchod je prevádzkovaný s láskou. Za mňa určite 5 hviezdičiek.
PJ Avatar autora Petr Jančich | 10.10.2021
Musím uznat, že servis a ochota 5 hvězd. Dcerky milují alpaky, hned jak dorazila první várka jsem věděl, že potřebujeme další!
Avatar autora Lenka Švadlenková | 9.10.2021
Ráda zde nakupuji. Ochota a vstřícnost. Zde si váží každého zákazníka, poradí a vždy se snaží vyhovět ve způsobu vyřízení reklamace. E-shop, který byl vytvořen pro dětskou radost…????????????????????
Avatar autora | 9.10.2021
Avatar autora | 9.10.2021
KK Avatar autora Klára Kasper | 5.10.2021
Moooc:)
KK Avatar autora Kamila Kocourkova | 3.10.2021
Obchod všem doporučuji. Krásně zabaleno. Pán co e-shop vede vám poradí, pomůže, vyfotí a změří. Měla jsem i reklamaci a proběhla perfektně. Objednavek mám odsud mnoho a vše na 1*.
AK Avatar autora Ana Kačuničová | 3.10.2021
Pefketni domluva,velka ochota a vztricnost,vsechny moje pozadavky byli splneny,a ze jich bylo!????????muzu jen doporucit
MK Avatar autora Michaela Kovačíková | 3.10.2021
Komunikace s obchodem naprosto skvělá, osobní přístup ke mě, jako k zákazníkovi, byl ne na 100%, ale na 1000% :)), mohu jen doporučit.
Avatar autora | 3.10.2021
DD Avatar autora Dominika Daniel | 3.10.2021
JV Avatar autora Jana Vodstrčilová | 30.9.2021
Skvělý obchůdek, Norbert vždy poradí, vyfotí ♥️ Krásně zabalené balíčky, komunikace suprovní. Velké díky, za všechny minulé i budoucí nákupy.
Avatar autora Zuzana Černá | 30.9.2021
Krásně zabaleno. Nádherné věci pro lidi co myškami a vším kolem nich žijí a mají rádi. Velice příjemná komunikace. 100% doporučuji????
IK Avatar autora Ivana Kubovcová | 30.9.2021
S láskou a úctou vedený eshop , náš nejoblíbenější, ..vždy perfektně zabaleno a voňavé , pokaždé jsem mile překvapena z dárečků,, 100% spolehlivost ,osobni přistup p.Norberta na 1***.jen doporučuji !!!!
V Avatar autora Veronika Č. | 30.9.2021
Kromě krásného zboží, které je vždy s láskou zabalené a bleskově odeslané, si nejvíce cením lidskosti a velkorysosti, s jakou je obchod vedený. Úcta k zákazníkovi a ochota řešit případný problém nejsou jen reklamní fráze, ale fakt, o kterém jsem se mohla osobně přesvědčit. Určitě jsem zde nenakupovala naposledy!

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 38